© 2013-17 Avtotransport Gregor Čampa s.p.. Vse pravice pridržane.
Domov O nas Prevozne storitve Povpraševanje Galerija slik Kontakt nemška zastava angleška zastava slovenska zastava
Kratka predstavitev: Naše podjetje je sorazmerno mlado, saj smo z prevozi avtomobilov začeli leta 1997. Specializirani smo za prevoze tako novih kot rabljenih vozil, vseh cenovnih razredov. Kljub veliki konkurenci smo kot mlado podjetje s trdno voljo ter zanesljivostjo prepričali naše naročnike in si pridobili njihovo zaupanje. Vozila v voznem parku so opremljena z veliko opreme, tako, da lahko nalagamo vsa osebna vozila, kombije, kot tudi avtodome. Vsa tovorna vozila, katera so trenutno v voznem parku, ustrezajo ekološkim standardom EURO 6.
Logistika: V podjetju zaradi vse višjih standardov uporabljamo tudi sistem za sledenje vozil - FROTCOM. - Sistem omogoča sledenje vozila preko GPS naprave - Uporablja se kot sredstvo komunikacije Tako lahko zagotovimo lokacijo našega vozila kjer koli v Evropi. Na podlagi teh podatkov lahko naši naročniki preko sistema Frotcom spremljajo pošiljko od naklada do razklada. Vozila tako ves čas nadzorujemo, pri tem pa so naše storitve še bolj konkurenčne.
Povečanje kakovosti storitev za stranke: - Informacije o lokaciji vozila za stranke - sledilne vstopnice (omejeno dovoljenje za dostop stranke      do sledenja določenega vozila) - Informacije o točnem prihodu vozila za stranke - Hitrejši odziv na zahteve strank - Opozorila o zamudah v ustreznem času - Dostava prilagojenih poročil za stranke - Pogajanja o ceni, ki temeljijo na dejanskih in zanesljivih podatkih, vključno s čakalno dobo vozila - Dokaz opravljenih storitev, na podlagi GPS podatkov - Zanesljivejše ter preglednejše storitve za stranko
O nas čampa logotip